21 Ekim 2017 Cumartesi

BİSMİLLAH

                                  Hep (Bugün yeni bir  Gün ) diyerek başlıyorum..Ama hep eski gün oluyor.. Hayatımda bazı olmaması gereken şeyleri değiştirmeye çalışıyorum ama yine aynı şeyleri yapmaya devam ediyorum..

                             En güzel terapi SANANE demek bence.. Ya bırak boşver insanlar ne yaparsa yapsın,ne düşünürse düşünsün. Kimseyi değiştiremezsin.SANANE  sen kendinle ilgilen ,kendine bak...Hayatında yeri olmayan insanları varmış gibi dahil etme..Onların hayaletleriyle uğraşma.. Biliyor musunuz?? insanların arasında görünmez BAĞLAR  vardır.Ve görüşmediğiniz insanlar kafanızı meşgul ediyorsa mutlaka o görüşmediğiniz insan sizi düşündüğü için aranızdaki bağ yüzünden kafanızı meşgul ediyordur. Taaa ki siz o bağı kesip atana kadar.. Koparın o bağları.. atın.. Ne gerek var kafanı meşgul etmeye.. Evet yine yeni bir gün ve detoks'a başlamak içinde en uygun gün..Bu fırsatı değerlendirmek gerek..
                           Hadi bismillah diyerek yeni güne başlayalım o zaman. Gidelim hem evimizi,hem kafamızı,hem ruhumuzu  temizleyelim..Saçma sapan kirlerden.. Unutalım bizi geriye çeken kötü geçmişi , yepyeni bir sayfaya tertemiz bir gelecek yazalım.Ama içi hep umut yeşerten cinsten olsun..Sakın ola geçmişin kırıntılarını halı altına süpürme!!! Yavaş yavaş çöp torbalarına atıp gönder çöplüğe..Oradaki başka çöplerle birleştirip,dönüştürülür yavaşça umut olacak,yeniden kullanılacak güzel anılara..
                     
                        O halde! Hemen şimdi başlayalım..Vakit bizim en kıymetli hazinemiz.Geri döndürülemez,yerine konulamaz bir hazine..Yani her şeyden kıymetli..Neden değersiz,kötü anılarla kirletelim ki!! Zamanımızı en güzeli, olumlu,kıymetli,faydalı düşündüğümüzde gülümseyerek hatırlayacağımız anılarla süsleyelim..

                                                      Hadi o zaman hepimize kolay gelsin...


                                                              BİSMİLLAH

                                                                                 2 yıl önceki defterimden bir sayfa..








2 yorum:

  1. Güne en güzel kelimeyi söyleyerek başlıyorsun ne güzel.
    Geçmişle bağlarımızı koparamadığımız zaman hep 1_0 yenik başlıyoruz güne.Bazen yapmak çok zorvolsada silkelenip önümüze bakmak ve anın tadını çıkarmaya çalışmalıyız.
    Iyi haftasonları canım.
    Sevgiler 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım geçmişin pisliklerini yeni günlerimize taşımayalım.. Sevgiler canım..

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...