29 Eylül 2017 Cuma

ERTELEME SANATI




          Hayırlı cumalar....

                     Nasılız bugün? Cuma bugün tabii ki iyiyizdir...Yihuuuuu... Allah'ım kaç seyahatten sonra dinlenme günleri geldi inşallah.. Ki gerçi evde bir sürü işim var.. Seve seve yaparım kiii.
                    Neyse başlıktan da anlaşılacağı üzere yanımda hemen dünden bugüne bitirebildiğim bir kitabı anlatayım dedim. Kitap; ertelemeyi kendine hayat felsefesi  haline dönüştürmüş insanı muzip bir dille anlatıyor. Arada gülüyorsunuz. Arada eğer erteleme alışkanlığınız varsa ( aaa evet ya bende öyle yapıyorum ) dediğiniz bir çok anıyla karşılaşıyorsunuz.Bazen ertelemeyi engelleyebilmek adına bir kaç tüyo verse de yazarımız kendisi de maalesef çözüm bulamamış. Hatta sonuna doğru erteleme alışkanlığından fayda bile sağladığını anlattığı bölüm bile var.

                     İki saatinizi harcayıp okuyabileceğiniz ama fazla bir beklenti ile okumamanız gereken bir kitap. Ama ben her kitabın insana mutlaka bir katkısı olduğunu düşündüğüm için elbette bir yararı olmuştur.


      Evde bitirdiğim kitaplar duruyor. Zaten yeni bir liste hazırlayacağım kendime bu yıl hedef koyacağım. Nasıl olsa okulda yok. Kitap okumaya inşallah daha fazla vaktim olur. Hepinize iyi tatiller diler. Hafta sonunuz en güzelinden olsun.


 Hoşça kalın,takipte kalın..

2 yorum:

  1. Hayırlı cumalar canım. Şimdiden iyi tatiller:)
    Kitabı dahs öncede duymuştum.Senin gibi düşünenler çok.Ama dediğin gibi her kitap insana yeni bir şeyler katıyor.
    Sevgiler canım 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aynen bence okuduğumuz her kitabın bir faydası ve aynı zamanda bir vakti var. Ben biraz batıl gibi olabilir okuduğum kitapların hep zamanları değişir.Ve arkasından bir şeyler olur ve vayy be derim demek ki bunun için bu kitabı okumuşum derim. Sevgiler bol kitaplı günler canım :)

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...