12 Ekim 2016 Çarşamba

BUARALAR NE YAPIYORUM ACEP :)

                          Sevgiliiii  blogger arkadaşlar ve takipte kusur işlemeyen sayın okuyucularım ısrarla ben bloğuma giremesem de takibi bırakmadığınız için sevgiler saygılar. İstatistiklerime ne zaman baksam en az 2 görüntülenme mutlaka oluyor.Ne diyeyim teşekkürler.

                          Aslında yazacak çokkk şey var da inanın bana nedense hep yollarda aklıma geliyor. Tabii ki yürüyüş yaparken gelince de not alamıyorum. Sonra da toparlayamıyorum. İlham dedikleri bu olsa gerek. Hergün sabahın köründe kalkıyoruz malum benim pıncırım sabahçı oldu. Zevkli oluyor daha herkes bilmem kaçıncı uykusundayken yeni güne merhaba demek. Bende tabii ki pıncırımı okula bırakınca yüreyerek işe gidiyorum ama yine de erken gidiyorum. Ama iyi oluyor işlerimi toparlıyorum. Gerçi o kadar yoğunum ki anlatamam bazen yemek yemeği bile unutuyorum desem yeridir. Valla işler düştü derken çok şükür bizde herşey değişti.Demiştim bu eylül yeni başlangıç ayı diye.

                       Eylül de okulum başladı. Ders çalışmalarım bir tarafta geçiyor. Bu arada kitap okumaya çok vakit ayıramıyorum malum kendi okulumun kitaplarıyla aşk yaşadığım için o yüzden ne kadar bir vakit bulursam okuyorum.

                       Favori dizim (İÇERDE ), favori şarkılarım AYDIN KURTOĞLU (YAK ), BERKAY ( KAHPE BU DÜNYA ) JONAS BLUE ( PERFECT STRANGERS ) tavsiye ederim.


                       Bugünlük bu kadar hepinize sağlıklı,huzurlu günler diliyorum

Takipte kalın.Hoşça kalın...


2 yorum:

  1. Gerçek hayatın dolu,anlamlı ve güzelse sen mutlu ol yeter diyorum blog beklesin ziyanı yok :)

    YanıtlaSil
  2. Aynen koşturmacalı geçiyor. Çok şükür öncelikle sağlığım yerinde,sevdiklerim yanımda eksikler olsa da:( Ama yine de şikayetçi değilim. Bazı şeyleri inan bana düşünmeye vaktim olmuyor.Sevgiler..

    YanıtlaSil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...