29 Haziran 2016 Çarşamba

KAHPE İÇERİDEN OLUNCA KAPI KİLİT TUTMAZ..

Günaydın güzel ülkemin ayakta uyuyan insanları
O kadar kızgınız ki, O kadar kin ve nefret doluyuz ki. Sevgi kelimesine bile nefretle bakıyoruz. İnsanları sevmek,hoşgörülü olmak,birbirine destek olmak hak getire..
Dün akşam ki yaşanan ATATÜRK havalimanı saldırısında yaşananlara rağmen o kadar canı kaybetmemize rağmen, 147 kişinin yaralanmasına rağmen Havalimanında taksicilik yapan menfaatleri gözlerini karartmış,vijdanlarını koparıp bir kenara atmış insana benzer mahluklardan bahsediyorum.Eskiden olsa insanlar birbirlerine yardım ederlerdi. Kişi başı 100 tl’ye götürmek ne demek ya. Bu olayı fırsat bilmek ne demek ya. Hiç mi insanlığınız kalmadı ? Allah’ım nasıl bir günler bekliyor bizleri. Bir arada 17 Ağustos depreminden sonra deprem çantası satanlar mı çıkmadı depremden rant almak isteyenler mi türemedi. Ama ben bunun gibisini ne duydum ne gördüm. Gerçekten kanım dondu.
Ülkemi çok seviyorum. Ama insanlara karşı artık aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bu ortamda çocuk yetiştirmek gerçekten deli cesareti. Herkes ayakta uyur hale gelmiş. Bizler uyudukça fırsatçı köpeklerde ülkeyi ele geçirmekle meşgul maalesef ki. Atalarımızın kemikleri sızlıyor. Arada ATATÜRK’ÜN gençliğe hitabesini okusak fena olmaz. Herkesin evinde Osmanlı tarihini okuduğumuz romanların yanında mutlaka bir NUTUK  kitabı yerinde olmalı. Bu ülkenin nasıl durumlardan kimlerin elinden sıyrılıp alındığı yazıyor.Okumak gerek. Onu da boş verin arada KURAN-I KERİM-İ okusanız biraz belki Allah korkusuyla ülkenizi koruma çabasına girersiniz. Arapça bilmeyebilirsin. Aç mealini oku.
Bazen ne düşünüyorum biliyor musunuz? Acaba bu uyuyanlar böyle ölünce şehit oluruz diye mi ses çıkarmıyorlar. Canım o işler öyle olmuyor işte. ŞEHİT NE DEMEK BİLİYORMUSUN ACABA..
 (kutsal bir ülkü ve inanç, özellikle yurt için savaşırken ölen kimse. )  
Maalesef ki orada ölen insanlar şehit olmuyor işte. Affedersiniz de hiç yoluna gitti  Niyazi oluyor. Eğer ülkeni koruma peşindeysen asker ya da polis isen o zaman şehit oluyor. Çocuk yada bebekse melek oldu gitti. Ama sadece kul hakkını alacak sizden. O kanlar tüm bu işlere parmağı dokunanlara bulaştı. Herkesle öteki tarafta helalleşecek. Hiç namazlarınıza, yaptığınız ibadetlerinize güvenmeyin.

İLAHİ ADALETTE ZAMAN AŞIMI YOKTUR.
Eninde sonunda adalet tecelli edecek. Dilerim Rabbim’den tez zamanda etsin. Artık ülkemizin üzerinde döndürülen oyunlar son bulsun.Yapılan pazarlıklar,masa başlarından kirli oyunlar dönüp dolaşıp kuranların bir yerine girsin. Masum vatandaşa artık bir şey olmasın. Yiyorsa çıkın adam gibi mert onurlu düşman gibi yüzyüze gelelim bak bakalım bu ülkenin içindeki deli kanı bunu bildikleri için zaten karşımıza çıkamıyorlar.Düşman KAHPE.

Ülkemin güzel vijdanlı insanları Allah’a emanet olun.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...