15 Şubat 2016 Pazartesi

TERLEME VE KÖTÜ ISLAK GÖRÜNTÜSÜNE SON..

Slmmm Sevgili blogumun ve blog camiasının minnoş insanları...

Evt bugün pazartesi eeee ne olmuş yani :))) Valla bir enerjiğim bugün sorma gitsin.. Ve hazır enerjiden bahsetmişken süperrr bir üründen bahsetmek isterim. Tabii ki bana göre süper bir ürün.

Hatırlarsanız daha önceleri kötü kokulara illet olduğumdan bahsetmiştim.Gerçi kim olmaz ki...
Fakat şöyle de bir durum var.İnsanlar tabii ki de terlerler bunun önüne geçmek için ben bir çok ürün denemişimdir. Yok elbiselerin içine yapıştırılan ter için pedlermi dersin koltuk altını devamlı kuru olsun diye pudralı deodorantlar  mı dersin.Sanırım her ürünü denemişliğim vardır. Sonra kendi haline bıraktığım bir yaz gününde ailemizin eczacısı can arkadaşım. Benim üzerimde habire deneyler yapan:))) evt şaka gibi değil mi? kobay gibi tüm yapma ilaçları üzerimde deneyen ama tabii olan sorunlarımı gidermek için sevgili kimyagerim. Bir gün kız dedi sana bir ürün hediye etcem. Allahım aha yandık gene dedim. Çünkü Saçına ürün alır küt iki kullanır bana verir, Yok bir vitamin alır küt ilknur bak bu bilmem neye iyi geliyor ben şu kadar içtim sende kullan. Ya kızım ben karaciğer hastasıyım bana zırt bırt ilaç verme. Yok yok bu bitkisel bişey olmaz. Bir gün benden haber alamazsanız bu kobaylık maceralarından birinde sıkışıp kalmışımdır. :)))) Şaka bir yana Allahım hayatta tanıdığım en mükemmel insanlar dünya iyiler.Kardeşi annemin ölümünde eşimin bir telefonuyla koşup gelen insan.Canım ya yanımdan 5 dk ayrılmadı. Kimi arkadaşım bankadan izin almış duyup gelmiş 3 gün yanımda kaldı geceli gündüzlü.Hakları ödenmez.Yalnız ne kadar güzel insanlar biriktirmişim böyle kötü günlerde anlıyorsun.
Neyse konu dağılmasın. Esracım bana tuttu Driclor diye bir roll-on şeklinde bir ilaç verdi. Kullanım şekli gece yatmadan önce koltuk altınızı kuruluyorsunuz ve tek hamle ile sürüyorsunuz. Sabaha kadar kalıyor. Daha sonra sabahleyin normal koltuk altlarınızı yıkıyorsunuz. Ortalama 2 günde etkisini göreceksiniz. ilk günler 1 hafta aynen bu şekilde kullanmaya devam edip.Sonra haftada 1 yada 2 defaya dönebilirsiniz.İhtiyacınız doğrultusunda hiç bir şekilde terleme yok. Bildiğin kuru bir şekilde kalıyorsunuz. Ben bunun faydasını yazın gördüm ve yaz başından beri kullanıyorum. Ve inanırmısınız çok gıcık olurum o ıslak koltuk altı görüntüsüne.

Rabbim saolsun kulunu tanıyorda çarelerimi ayağıma kadar yolluyor. Dedim ya başkasında eleştirdiğim birşeyin kendimde olması saçma olur dimi. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demiş Atalarımız.

Bugünlük bu kadar. Heee  bu arada geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun. Gerçi Ben evli olduğum için  evlilik yıldönümüm var. Ayrıca tek bir güne sevgi sığdırıp diğer günler mal mal gezmenin saçma olduğunu düşünüyorum.Deliye hergün bayram hesabı. Sevene de hergün sevgililer günü. Kutlayanlara saygım sonsuz.

Takipte Kalın..Hoşça Kalın..




2 yorum:

  1. Merhabaaa :) Muhteşemmiş. Gece kullanıyorsun, gündüz yıkıyorsun daha da başka bir şey sürmüyorsun değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba #gökçe nasılsın :) yok hayatım başka bişeye gerek yok yıkadıktan sonra normal deorollunu sürebilirsin ben öyle yapıyorum.ohh miss sonrası..

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...