2 Şubat 2016 Salı

2 ŞUBAT DETOKS

Slm detoksdaki arkadaşlarım

Bu yazılarım size...

Defterimize 2 şubata yeni yapılacakları yazıyoruz. 

1-Bugüne kadar her ne olduysa öğrenmek ve öğretmek içindi. Olan, olamayan her şeyi affediyorum. Söylenen, söylenmeyen, söylenemeyen her şeyi affediyorum. Tüm olan,olmayan, olamayanlar için af diliyorum. Söylediğim, söylemediğim,söyleyemediğim her şey için af diliyorum...

Bunu yazın ve gün içerisinde 10 kere tekrar edelim.. 

2- Yine yediğimize içtiğimize dikkat ve bol bol su. 

3- Çizelgemizi yaptık ve içindekileri hayata geçiriyoruz. 

4- Bugün af dileme ve affetme günü o yüzden gönlünüzü kıran veya sizin kırdıklarınızdan af dileyin. Aklınız takılı kalmasın. Kendinizden de af dileyin.Hiçbir şey yapamazsanız benim gibi mektup yazın.küs olduğum birine kendimi anlatan mektup yazdım. Ama yollamayacağım.

5- Birde bugünden itibaren rüya defteri edinin nasıl mı ? Küçük bir defter alıyorsunuz ve o deftere gördüğünüz rüyayı aynen yazıyorsunuz. Sonra okuduğunuzda film senaryosundan beter bir sürü hikaye çıkıyor. Kim bilir bilinçaltınız neler üretiyor. Deneyin. Bende yazıyorum. 


2. Günde bu kadar hadi şimdi başlayın hemen 


Takipte kalın. Hoşça kalın....

2 yorum:

  1. Ben bir gün geriden geliyom ama ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım beni takip et. Sonu güzel şeylere varacak. sıkıntı yok. 21 şubat olmaz 22 şubat olur.Önemli olan uygulamak. öpüyorum sevgiler..

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...