30 Ocak 2016 Cumartesi

SELÜLİTTE NEYMİŞ PEHHH..

 
Ne kadar güzel bir cumartesiii Slm bu arada  herkese..
 
Haftasonunu çok seviyorum.Tabii kim sevmez ki :) Toparlanmak, kitap okumak, düzene girmek ve dinlenmek için iyiki haftasonu var.
 
Sizlere selülit için SEPHORA'dan aldığım yardımcımı tanıtayım. Bunu indirimden aldım.  %50 indirimle 23 tl. ye geldi. Ama gayet kullanışlı ele oturması ayrıca döner yerlerinin daha doğrusu sert plastikten olması diğer selülit için aldığım ürünü çöpe attırdı.Gerçi bitirdiğim ürünlerin arasında sizinle vedalaşmayı bekler vaziyette. O da çok iyiydi fakat tek dez avantajı içinde bulunan dönen topları demirdendi ve yıkayınca maalesef paslandı. Ama bu ürünü duşta bile kullan sıkıntı sıfır. Selüliti başlarından zaptı raptı almak lazım her zaman.Benim özel kürlerim var.Ve çok şükür selülitte neymiş dedirtir bir bacağım var. Ama olmadığı olmayacağı anlamına gelmez dimi. Tedbir senden teyemmüm Allahtan. Bu arada sıkılaştırıcı olarak ürün şu anda biberiye yağını kullanıyorum. Süper bacaklar için. Tavsiye ederim.
 
Bir yazınında sonuna geldik. Yeni bir yazıda buluşmak üzere...
 
Takipte kalın.Hoşça kalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...