13 Ocak 2016 Çarşamba

Koşun kızlar koşun indirim var FLORMARDAAA :))




Flormar mağazalarında %70 indirim var...

Slm kızlar dün akşam her zamanki gibi istiklal caddesinden yürüyerek evin yolunu tutmuştum. Tam artık mağazaları geçiyordum ki allahım bir de ne göreyim indirim Flormar'da..sonra dedim ki amann bunlarda hep indirim yapıyor zaten. Aaa hemde %70 indirimi görünce dayanamadım attım kendimi içeriye :)))

 Satış temsilcisi arkadaş benim gibi sarışın hoşgeldiniz dedi. Tabii hemen bana uygun renkleri göstermeye başladı. Zaten ben bir kere girmişim hiç elim boşta çıkarmıyım. Çok beğendiğim farları vardı. bende yeşil rengi olan onun hemen iki rengini aldım ve bugün denedim. tabii sizlere de bir swatchlarını hemen resimlerini koyuyorum. Gerçekten başarılı buluyorum flormarı bence sizde bir gidip göz atın. almak istedikleriniz varsa indirim bitmeden ve tükenmeden yetişin derim. hiçbir şey almazsanız dener dener gözünüzü doyurursunuz.



mono eye shadow 02 numara satin grey  far 
long wearing lipstick  L17 numara ruj yapısı mat nude tonlarında ve gerçekten bu ikisi makyajda uyumu yakaladı diye düşünüyorum. 

diğerlerini denedikçe resimlerini koyacağım bloga..

Takipte kalın. Hoşça kalın...

2 yorum:

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...