25 Ocak 2016 Pazartesi

EŞYALARIN DUYULMAZ ÇIĞLIKLARI..

Tekrar merhaba herkese..

Az önce bir arkadaşımla sohbet ediyorduk. Onunla konuşurken aklıma geldi. Hemen hatırlamışken yazayım dedim.

Belki diyeceksiniz ki okuduktan sonra deli bu kız. Boşverin ya akıllı olup dünya yükü çekmektense deli olayım da dünya benim yükümü çeksin.


Konuya döneyimmm. Şimdi hepimizin de kabul ettiği bir enerji olayımız var. Negatif pozitif olmak üzere iki çeşit. Fakat ben bu enerjileri olduğumuz yere yaşadığımız mekana kullandığımız eşyalara bulaştırdığımızı hatta miras bıraktığımıza inanıyorum.

Belkide o  yüzden ölenlerin eşyalarını hemen evden ayırmak. V.s . Biz mesela bildim bileli kiracıyız. Evden eve taşınıyoruz. Benim hissettiğim eğer bizden önce o evde yaşayanlar güzel kahkaha dolu zamanlar geçirdiyse bize de o pozitif hisler bulaşıyor.İsterse ev 1+1 olsun. Ki ilk evlendiğimizde bizim evimiz 1+1 di. Çok falza eşyam yoktu ama evlendiğimizdeki evimiz görümcemlerin ilk oturdukları ve hep mutlu oldukları bir evdi. İnanın bana hayatımızın belki en güzel yıllarını orda geçirdik ondan önce yani evlenmeden önce 1 sene o evde annemle oturduk. Annemle biz ana kız çok fikir ayrılığı yaşardık.Normalde çok kavga ederdik ama o evde hep mutlu olmuştuk.

Sonra taşındık. Ve taşındığımızdaki evdekiler çıkarken heryeri mahvetmişler.Kapılarda bıçak darbeleri vs. O evde çok kötü zamanlar geçirdik. Hatta o evde annemi kaybettim. Saçma sapan konularda bir sürü kavga yaşadım. Ve geçen sene o evden ayrıldık malum annemi de kaybetmiştim.Her yerde annemi görüyordum. Acıya alışmak zor oldu. Sonra ev bulduk ve ayrıldık. Şimdi oturduğumuz evde bizden önce zaten ev sahibimiz oturuyordu abdestli namazlı güler yüzlü sıcak kanlılar.Ve mutlular. Allahıma binlerce şükür ki evliliğimde olmadığı kadar mutluyuz. Dilimi ısırayım. Allah herkesin yuvasını mutlu kılsın. Evet komik gelecek belki ama gerçekten duvarlar eşyalar bizden gördüğü enerji yaşatıyor.Mesela bir eve gidersiniz ev çok güzel zengin eşyalarla donatılmıştır ama içinize bir kasvet düşer. İşte o anda o duvarlar,eşyalar gördüklerini anlatmak kusmak ister.Ama nasıl yapsın.Ağzı yok dili yok. Ancak enerji olarak yansıtır.Size de kasvet basar.Bazen de bir eve mekana gidersiniz. Ne kadar kötü olursa olsun içinden ayrılmak istemezsiniz.

Bundan yıllar evvel Köye gittik. Esmaannem yani babamın ilk hanımı benim ciciannem daha doğrusu üvey diyemeyeceğim ama o na bişey olursa en az annem kadar yıkalacağım efsane kadın. Beni köyde peynir yaptıkları kızkardeşinin dağ başındaki çadırına gittik. Allahım bildiğin çadır etraf sinek içerisinde bir tane sakat bir keçi var. Devamlı onu seviyorum. Afedersin boklu dere dedikleri bir dere var. Küçüklük işte girdik orda yüzdük. Keçide bizi bekliyor sevelim diye. Gitmem ben burdan diye tutturdum.
Esmaanem şaşırdı kızım bu pisliğin içinde mutlumusun? diye soruyor..

-Evet, Çok mutluyum..

Yani o kadar iyi hissettim ki orda ayrılmak istemedim.

Bence hani derler ya duvarların dili olsa neler anlatır diye..

Kimbilir neler anlatıyor susup hissetmek gerek. Kulak verirsek mutlu ya da mutsuz oluruz. Öğrenmek gerek.


Takipte kalın.Hoşça kalın...




4 yorum:

  1. Çok hoşuma gitti. Ben de zaman zaman düşünürüm oturduğum evi ve içinde yaşanmış olabilecekleri. Olmadık anda edilen dualara da çok inanırım. Eşimle ilk evimizi bulduğumuzda ev sahibimiz bize "Allah sizi hep iyi insanlarla karşılaştırsın" demişti, çok iyi geldi bize :) İnsanın evi, kalesi. Kapınızı kapattığınızda başlayan huzurunuz, dilerim hep artsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn zaten bizim kendimize değilde bir başka müslümanın duası daha kuvvetliymiş. Sizinde yuvanız mutlu huzurlu olsun. Daim olsun. Bu yazımın üzerine eve dönerken sahafçı arkadaşıma uğradım. Kitap almaya onunlada rearkarnasyondan bahsettik. Gerçi benim bu konuya inancım yok olamadı dejavu ya inanırım ama doğup ölüp tekrar gelmek bana saçma geliyor. Düşünsenize bir sürü farklı yaşam ve yaşamların herbiri için hesap vermek. Bana göre ters bir düşünce..sizce öylemi

      Sil
  2. Kısmen inanıyorum reenkarnasyona. Bununla ilgili cevap bulamadığım sorularım var :) Yine de çok ilgimi çekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saygı duyuyorum. Bir zamanlar çok araştırdım. Özellikle parapsikolojiye bayılıyorum. Hatta astral seyahate inanıyorum. Zaten dejavu olayı bununla bağlantılı ama dediğim gibi kurana göre inanması güç geliyor.

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...