16 Eylül 2016 Cuma

Yeni Başlangıçlar Mevsimi


Herkeseee slmm


                  Öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutlar nice bayramlara birlikte ulaşmayı Allah'ımdan dilerim.
           
                  Okulların açılmasına az bir zaman kaldı. Tüm öğrencilere buna bende kızımda dahil rabbim zihin açıklığı versin. Herkese başarılar dilerim.
           
                   Son günlerde içim içime sığmıyor. O kadar mutluyum ki anlatamam. Ülkemizin sıkıntıları bir yana arada mutlu olacak mutlaka nedenler bulmak gerek herzaman derim hayat devam ediyor diye. Hiçbir şey bulamazsanız etrafınızda mutlu olduğunu düşündüğünüz insanları görüp onlardan feyiz alabilirsiniz. Herşeye yeniden başlamak bile bazen içinizin kıpırdamasına bir vesiledir. Kim ne derse desin her yeni başlangıç bence ayağa kalkıştır. Mevlana ne demiş gel bin kere tövbeni bozmuş olsan bile yine de gel. Bazıları bana gülüyordu arkamdan atıp tutuyordu yeni başlangıç olurmuymuş bal gibi de oluyormuş.
                  
                    Yine yeni başlangıçlar için fırsatlar var. Okullar açılıyor başarı için bir fırsat. Eylül ayı bana göre başlangıç demektir. Spor' başlamak için, yeni kitaplar okumak için , hayatına çeki düzen vermek için, aklına gelebilecek herşey olabilir. Birini affetmek için,küs olduklarına barışmak için, kötü alışkanlıklardan kurtulmak için kendin için  her ne yapmak istiyorsan onun için yeni başlangıç zamanı.

                   Evet 19 Eylül hepimiz için milat olsun ve yeni başlangıçlarımızı seçip bir yerden başlayalım. Varmısınız katılmaya aşağıya yorum olarak bırakın. Belki ilginç  fikirler olabilir bende katılmak isteyebilirim. Pazartesine kadar kötü her ne varsa yazın.Değiştirmek istediğiniz,kendinizde yenilenmesini istediniz her ne olursa olsun. 3 gün var KARAR verin ve Başlayalım..

Takipte kalın.Hoşça kalın..




4 yorum:

  1. Neşeniz daim olsun Eylül benim için de başlangıç gibidir gerek okulların açılması gerek en sevdiğim mevsimlerden biri olan sonbaharın gelmesi ile birlikte içime huzur ve tatlılık dolar.
    Güzel bir sonbahar dilerim herkes için yeni kararlar alacak olanlara da kolaylıklar ve azim dilerim bol bol :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin cnm. Sonbaharı ben de çok severim. Hepimize şimdiden kolay gelsin. Yazıma vakit ayırıp okuduğun için teşekkürler.sevgiler..

      Sil
  2. Ben kendimce listemi yaptım, hadi bakalım ;)

    YanıtlaSil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...