22 Haziran 2016 Çarşamba

İNSAN OLMAK..

Slmmmm herkese

Nasıl gidiyor Ramazan J sanırım herkes bir uyku halinde. İnanın bende öyleyim. Ama çok şükür bu sene daha iyi gidiyor ramazan.
Tabii ki Sadece aç kalmakla olmuyor bu işler. Kendini,elini,dilini  tüm günahlardan çekmek gerekiyor. Yoksa aç kalmanın bir alemi yok. Ama nedense sanırım sınav herhalde  insanlar yolda ellerinde su şişeleri ile geziyor. Bir taraftan elinde sigara ile yürüyenler senin orucunu sakatlamaya çalışıyor. Ya ramazan ayında hristiyanlar bile sana saygı gösterirken, turistler gizli gizli yemek yerken bu Müslüman aleminin birbirine yaptığı nedir ya..
Tamam tutmayabilirsin bunun için sana niye tutmuyorsun diyen yok.Bizi de ilgilendirmez de hayır insanların gözüne sokmak ne diye. Su içenleri taşıyanları da anlıyorum da sigara içenlere ne demeli bilemedim.

Saygı denen bir şey var. Ama maalesef görgüden yoksun insanların,bencillikte üst kurmuş varlıkların dünyasında yaşıyoruz. Bu tarz insanlar dünyayı ( ben yarattım ) halindeler. La bir çıkın o hallerde ya.Konuyu uzatmayacağım.Biraz olsun duyarlı olsalar insanlar Dünya ne kadar yaşanılası yer olur.


Hayırlı iftarlar. Takipte kalın..Hoşça kalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...