12 Şubat 2016 Cuma

GÜNÜN GÜZEL HABERİ

Slmmm arkadaşlar...


Haberiniz vardır gerçi ama ben yine de yazayım dedim. Açıköğretim Üniversitesi güz dönemi dönem sonu sınav sonuçlarını açıkladı. 

İçinizde okuyan varsa benim gibi girip geçip geçmediğini öğrenebilir. Çok şükür ben 6 dersten 4 ünü vermişim. Allahım ya o kadar saçma derslerden kalmışım ki anlatamam sallamadım sanırım. Ama sistemi anlatmıştım ben zaten geçmemi Rabbimin emeğime acıdığına bağlıyorum. 

Diyeceksiniz ki zaten diplomanı almışsın ne diye tekrardan girip kendi kendine kaşınıyorsun. Hele ki sistem tamamen değişmişken daha da zorlaşmışken.İşte 4 yıllığa tamamlayalım hem de ayrı iki dalda okul bitirmek için istedim. Ama arkadaş dersler zaten kafa patlatmaca bir de çalışıyorsun aynı zamanda ev hanımı ve okula giden bir çocuğun var.Neyse buna rağmen kendimi gerçekten başarılı buluyorum. Hele ki Strateji ve güvenlik gibi genelde herkesin kaldığı bir dersten geçmek beni dahada teşvik etti. Şimdi yeni derslerim belli hatta dahada zor diyebilirim. Kitabımı alayım ki Nisan ve haziran olmak üzere yine sınav maratonum var. Çalışayım. 


Valla burdan başka üniversitelerde okuyan arkadaşlara söylüyorum.Bizim üniversiteyi bitirmek gerçekten zor. Neden hem oku,hem çalış,hem evlilik,hem çocuk :))))) valla zor ya. İnşallah tüm arkadaşlarım başarılı olmuşsunuzdur. Hepinize yeni dönemde başarılar dilerim.. 


Lütfen yoruma eğer açıköğretimde okuyorsanız durumunuzu , yeni sistemde mezun olanda varsa lütfen engin bilgilerini bizimle paylaşırsa sevinirim..

Takipte kalın.Hoşça kalın..



2 yorum:

  1. Gözünüz aydın darısı diğer derslerinizin başına:))
    Takipteyim Bende bloğuma beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn. Bu hafta başlıyorum yeni dönemin derslerine nasipse. Ziyarete gelicem.Hoşgeldiniz bu arada..

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...