5 Ocak 2016 Salı

Hadi durma SARIL sevdiğine sevdiklerine..

Sarılmak…
Duyguların,eylemlerin en güzeli bence..
Bazen mutluluktan havalara uçarken kalbinizin çırpınışını paylaşmak için sevinçten sevdiğine sarılır insan. Bazen ayrılırken kokusunu üstüne bulaştırmak için sarılır insan. Bazen de sadece hissetmek için sarılır.
Sarılmak sadece insana özgü değildir, Hayvanlarda birbirlerine sarılır ,bitkiler dallarına, yapraklar ağaçlara, ağaçlar da toprağına sıkı sıkı sarılır. Sarılmak hayata tutunmak için bir eylemdir bazen. Sadece mutlulukta ya da hüzünde sarılmaz canlı. Ayakta kalmaya çalıştığından nefesine nefes katmaya çalıştığında sarılır. Bazen sevdiğine dokunamazsın bazen sevdiğini söyleyemediğin acemi zamanlarındır yada sadece açılamamışsındır. Sarıldığında dünyalar senin olur. Bazen yalnızlıktan sarılırsın ama illa bir insana değil kalbi atan bir küçük hayvan dostuna yada seni başka dünyalara çeken kitaplarına sarılırsın. Ya da bir sıcak kahve alır ellerini ısıtırsın sıkı sıkı bardağa sarılırsın.
Hayatın acımasız olduğu zamanlar çoktur. Böyle zamanlarda yanındaki dostlarına,sevdiğine,annene,babana seni seven kim varsa ona sarılırsın. Onların sıcaklığını kalp atışlarını sana sıkı sıkı sarılışlarını hissettikçe acıların hafifler. Hele de biri vardır ki hayatında işte onun sana her bakışı AŞK kokar. Sana bazen muhtaçlıktan kucağına atılır. Sana dünyada annenden babandan sonra sorgusuz sualsiz sen ne yaparsan ne hata edersen et sevecek bir diğer can. İşte onun sarılması seni her şeyden sıyırır,seni ayakta tutar her şeye göğüs gerer hale gelirsin. Onun acısını hafifletmek için sarılırsın bazen, bazen de mutluluğuna ortak olmak içindir. Bambaşka hissettirir sana. Onun adı EVLATTIR.  Hayatta rabbim tüm isteyenlere tattırsın anne olmayı baba olmayı.
AŞK bambaşka güzel duygular. Sarılmakta  aşka dair. Anlatması zor yaşaması muhteşem hisler. Kalıcılığı size kalmış. Hayatınızda karşınıza öyle biri çıkmalı ki ne olursa olsun sizi bırakmamalı. Her iyi anınızda olduğu gibi her kötü anınızda da yanınızda olmalı. İnanın bana en çok ta o zamanlarda ihtiyacınız oluyor. Her ne yaşanmışsa yaşansın eğer ki içinizdeki o aşk hala varsa ve seviyorsanız bir sarılınca her şey geçiyor. Birlikte her şeyin üstesinden geliyorsunuz. Aşktan kısaca bahsettim bugün.Başka yazımda uzun uzadıya anlatırım. Ana konumuz SARILMAK bugün .
Özetlersek Herkes sevdiğine yanındakine sarılsın. Sevgisini göstermekte geç kalmasın. Hayat akıp gidiyor. En önemlisi bu. Sevdiğini bazen söyleyemez insan ama öyle bir sarılır ki sevdiğini söylemek yanında sol da sıfır kalır. Allah bize öyle güzel hisler, duygular, eylemler vermiş ki bir anda ortamı yumuşatan bütün egoları silen.Mutluluğu arttıran, acıları dindiren kısacası insan olduğumuzu hatırlatan.Kıymetini bilelim.   Sözlerimi AZİZ NESİNİN mısraları ile kapatıyorum.  

SARILMAK NEDEN GÜZELDİR BİLİR MİSİN ?  ÇÜNKÜ SAĞ TARAFTA KALP YOKTUR, VE ORASI HEP BOŞTUR.. SARILINCA , SAĞ YANINI O’NUN KALBİ DOLDURUR…


Takipte kalın,Hoşça kalın….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...