9 Mayıs 2017 Salı

Yeniden Merhaba..

Slmmmm herkese


             Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba hepinize..

   İnanın bana uzun bir müddet kendime gelemedim. Yazmak benim için bir iç boşaltması olsa da bu aralar nedense pek yazmak içimden gelmedi desem yeridir.


         Önce referandum geçti ve sonrasında okulumun sınavları vardı.. Sınavlarım güzel geçti ve heyecanla sonuçlarını bekliyorum. İçinizde AÖF sınavlarına giren varsa nasıl geçtiğini yoruma yazın lütfen okumaktan mutluluk duyacağıma  emin olabilirsiniz. Nasıl ders çalışıyorsunuz, yada onun haricinde neler yapıyorsunuz yazın bana ya valla.Sohbet edelim çok isterim.

         Bu arada sinemaya gittik. Kolonya Cumhuriyeti filmine çok eğlendik. Yalnız çok küfürlü baştan söyleyeyim. En kusurlu tarafı o. Yakında yazılarım yeniden sıkça başlayacağım.

         

            Her zaman dediğim gibi.:)



Hoşça Kalın,Takipte Kalın..
 

2 yorum:

  1. :) Bu aralar mən də eləyəm. Hər halda yazın təsiridir əvvəlki kimi sıx aralarla yaza bilmirəm.Siz yazın amma. Yeni yazılarınızı gözləyəcəyik :)♡♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Gerçekten onur duydum. Hala birilerinin dönüp yazılarımı okuyor olması beni sevindirdi. Ve daha çok yazmaya teşvik etti. Ya evet bu aralar blogumu çok ihmal ediyorum. yazacak kafamda çoook yazı var ama önümde bir sınav maratonu var. atlattıktan sonra bol bol yazılarımla burda olacağım. Takipte kalın..Hoşça kalın.. sevgiler..

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...