29 Mayıs 2017 Pazartesi

BU DÜNYADAN BİR YAVUZ YILMAZ GEÇTİ..

Anlamlı birgün bugün.. İnsan doğar,büyür,vakit doldurur ve rabbimin bizler için hazırladığı birbirine benzer bir sonla ölümü tadar. Tadar diyorum çünkü Rabbim öyle diyor. Ölüm bir son değil tam tersi başlangıç.


 Bugün İSTANBUL’un fethi fakat benim için ayrı bir önemi daha var. YAVUZ YILMAZ’IN dünyaya gelişinin günü.. Kim mi? Sevgili abim.. Kızkardeş olmak özellikle bir abiyle büyümek benim gibi 80 çocuğu iseniz zordur. Bazen eğlenceli bazen de cehennem gibi. Fakat bu dünyada YAVUZ YILMAZ’ı tanıyan bence şanslı insanlardan biridir. Kusurları vardı. Ama hangimizin yoktu ki. Hepimiz 4/4 lük değiliz. Geçmişte ona yapılan hataları toplayınca anlıyorsun neden öyle olduğunu. Fakat tek en büyük hatası bütün acılarını en sevdiklerinden çıkarmış olmasıydı. Neyse bunları geçeli yıllar oldu. Geri dönmek istemiyorum.

      YAVUZ YILMAZ  hayatımda tanıyıp tanıyabileceğim en fantastik adamdı. O kadar zekiydi ki. Size ders verirken bile farklı yöntemler kullanırdı. Örneğin sigara içmenizi istemiyorsa size iğrenç kokulu izmaritli şaka yapar ve benim gibi hayatınız boyunca sigaradan tiksinirsiniz. Değişik cezalandırma ödüllendirme yöntemleri vardı. Bazen ondan öyle nefret edersiniz ki öldürmek bile istersiniz. Fakat bazen öyle bir şey yapar ki dünyanın en şanslı kardeşi olduğunuzu sanırsınız. Hayatımda unutamayacağım bir çocukluk ve fantastik olaylarla dolu bir ergenlik geçirdim. Kimisi acı dolu Kimisi muhteşem eğlenceli..

Herşeyden öte en çokta bana güvenirdi. Herşeyden öte hayatımda öğrendiğim insanların bende ( vayy be bunu damı yapabiliyorsun helal sana ya  nasıl yapıyorsun ) diye sorduğu hayranlık bırakan sorularını duymama neden olan her şeyi onunla öğrendim. Damara serum , şişe çekme , iğne yapma vs gibi herbirşeyi onunla öğrendim. Evde tamir işi çıkınca benim yapmam bile ona borçluyum. Çok iyi bir aşçıydı. Elinden her iş gelirdi..Ama işte ne yazık ki 27 yaşında hayata,bizlere veda etti. Her an ölebileceğini bildiği için az mı beni duygusal şarkılar eşliğinde cenaze moduna sokardı. Sonra ne mi oldu o hayal ettirdiği sahneleri teker teker yaşamak zorunda kaldık.Erken oldu be abim. Beni izlediğinizi biliyorum. Ve herbirşeyi sizlerin yapamadığı diye düşenerek yapmaya çalışıyorum.

İyi ki doğmuşsun, iyi ki tanımışım, iyi ki benim abim olmuşsun… Seni çok özledim yakışıklım..Ha bu arada bugün içerde var. Zaten sarp yılmaz (yani Çağatay aynı sen ) olduğu için her pazartesi seni görmüş gibi oluyorum. Rahat uyu abim. Seni çok seven kardeşin ilknur.. Yani senin deyiminle BACC..:( 




2 yorum:

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...