20 Eylül 2016 Salı

İÇER DE.

Slmmmm herkeseeee

          Bugün sizinle şaşkınlığımı,burukluğunu,hayranlığımı paylaşacağım….

Yıllar yılı beraber büyüdüğünüz kardeşinizle o uzun yıllar boyu bir çok anı biriktirirsiniz. Ama işte anı biriktirdiğiniz kişiyi hem can pahasına sevip,aynı anda da nasıl olur da nefret eder insan. Yıllarca bana türlü türlü yaşattığı bir çok şey yüzünden hem nefret ettim, Hem de sevdim. O benim canım o  benim kanımdı. Bunu hiçbir güç inkar edemezdi. Yüzümüzde,vücudumuzda, genetiğimizde,zekamızda,aklımızda,kalbimizde,yaşadıklarımız da maalesef ki kaderimizi bile paylaştık. Aynı anne babadan olan insanlardık biz. Onunla ilgili bir kitap yazmayı zaten aklıma küçüklüğümde koydum ben. Ama şimdilik hazır değilim.

Ben insanlara koyulan isimlerle özdeşleştiğini düşünürüm. Eğer bir yanlış varsa mutlaka o isim yanlış koyulmuştur. Abimin adı YAVUZ YILMAZ ve inanın bana tamda babam ismini koymuş. Zaten babam isim koyarken etkilendiği kişiliklerden dolayı çocuklarına isim vermiş. Evet anladığınız üzere bugün bu yazımı ağabeyim için yazıyorum. Hayatımın yapıtaşlarını küçüklüğümden beri etkileyen. Hatta taşlarımın dizaynırı desek yeridir. Zeki bir ana ve babadan olan ilk çocuk nasıl olur sizce.Süper zeka desek yeridir. Abim hem zeki,hem akıllı,hem pratik,hem yakışıklı fakat sanırım kadersiz bir insandı. O yüzdendir yaşadıkları yenilir yutulur olmaması. Bu kadar hemler fazla bir insana. Mutlaka yaşaması gereken acılar olmalıydı. Ve hızlı yaşa genç öl. Rabbim sevdiği kulları erken alırmış ya. Büyüdükçe bunları çözümlüyor insan. 18.09.2000 yılında rabbim onu bizden aldı. Ama inanın bana mücadele etmeyi bırakmıştı haklı olarak. Neyse şimdi hüzünlü kötü kısmını bir yanını bırakıyorum çünkü ben onun ölmediğini düşünerek avunuyorum.

Ve işte… Biz dizi düşünün ki hayranlıkla ölmüş olan abinizi size hatırlatsın. Her bölümünü heyecanla bekleyeceğim. İÇERDE dizisi tam bir olay. Bir ezel gibi,kuzey ve güney gibi,karadayı gibi eeee nede olsa AYYAPIM var işin içinde. Kadroda sağlam. Ve işin en kalpli yanı baş kahramanlardan Sarp yani ( ÇAĞATAY ULUSOY )  allahım bu saç kesimiyle aynı abim. Ya zaten önceden beri hep izlerken abim geldi derdim ama bu sefer dahada fazla benzemiş. Dizi her seferinde abim oynuyor gibi izleyeceğim seni. Aşağıya resimlerini yan yana koyacağım bakın bakalım benziyor mu?

Onu mutlaka yazacağım zamanda gelecek.O bir efsane…



 

4 yorum:

  1. canım rabbim kabir rahatlığı versin , size de sabır.. i

    YanıtlaSil
  2. Allah rahmet eylesin İlknur. Yaz bence de hem de ilk fırsatta yaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım benim. Hemen çalışmalara başlıyorum.

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...