9 Mayıs 2016 Pazartesi

21 GÜNLÜK DETOKS NE OLDU DİYENLERE...

Yeni bir haftaya hoşgeldik.

Dün 2016 yılının anneler gününü geçmişte bıraktık. Tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutlarım. Fakat onları tek bir günde hatırlamamak lazım.


Ben küçükken anneler gününde rahmetli anneme Aznavur pasajından ya da Atlas pasajından sallantılı küpe alırdım. Napim param ona yeterdi. Ama her seferinde çok mutlu olurdu. Canım annem nurlar içinde yat...Dualarım seninle.

Güzel bir hafta dilemişken. Merak edenler olmuş. Benim 21 günlük şeker detoksu ne oldu diye mesajlar geldi. Öncelikle takip ettiğiniz önemsediğiniz için teşekkürler. Gün geçtikçe takipçi sayım artıyor. Mutlu olmuyorum desem yalan söylemiş olurum. Demek ki güzel birşeyler yapıyorum ki insanlar takip edip merak ediyor. Hepinize teşekkürler.


Valla detoksum çok iyi oldu. En azından rafine şekeri hayatımdan çıkardım. Artık pekte aramıyorum. Rafine şekeri çıkarınca dondurma ve çikolatada canım istemez oldu. Evde kızıma çikolata ve dondurma verirken bende alır yerdim. Özellikle kahvenin yanında mutlaka yerdim. Şimdi pekte canım çekmiyor. Bu arada şaka maka şekersiz hayatımda kendiliğimden 2 kilo vermişim. Zaten yürüyüş yapıyordum bu da ekstra oldu.Kendimi enerji hissediyorum. Bence sizde hayatınızdan çıkarın rafine şekeri. Zaten doğal yollardan meyvelerden alırsınız gereken şekeri.

Sağlığımıza dikkat edelim. Sağlıklı beslenelim. Hayatımızda fazlalık ve gereksiz olan herşeyden kurtulalım. İşte o zaman gerçekten hafifler ve mutlu oluruz.

Takip ettiğiniz için teşekkürler, Takipte kalın. Hoşça kalın...

9 yorum:

  1. Şekersiz bir hayata merhaba :)) kilo vermekte çok sevindirici bonus gibi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm hoşbulduk valla şimdi herşeyin tadı daha bir güzel irade herşey ya. Evet kilo vermem ekstra oldu.iyi oldu. Sevgiler...

      Sil
  2. bende yürüyüş ve dikkatli yemek ile kilo verdim ilknurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Azim işte.tebrik ediyorum seni. Ya valla kimse kusura bakmasın. Spor ile yediklerine dikkat edersen verilmeyecek kilo yok. Ben instagramda kaç tane insan biliyorum 120 kilolardan ideal kilolarına yemek düzenini değiştirip ayrıca hayatına sporuda katarak daha doğrusu kıçını sıkarak geldiğini gördüm. O yüzden onları ayakta alkışlar ellerini sıkarım. diğer türlü zayıflama şekilleri bana hile yapmaktan ve tembellik etmekten başka birşey değil. Kimse de bu konuda bende takdir beklemesin. Önemli bir iş yapmış sayılmaz bu tarz hile ile zayıflayanlar...

      Sil
  3. follow me via gfc and bloglovin and i follow back


    --> BLOND GIRL <--

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Welcome to my gfc and thank you so much for follow me. of course I follow.of love.bye

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  4. Alismaniza çok sevindim. Ben sadece dondurmadan vazgecemedim onu da her zaman yemiyorum zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol deryacım.Dondurmada olsun cnm o kadar ya..

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...