18 Şubat 2016 Perşembe

#şuANherşeyKARA

Güzel günler görmek dileğiyle başlamak istiyorum.

Yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Blogumu açarken kızıma buraya yararlı bilgiler güzel anılar yazarak bırakmak niyetiyle açmıştım. Fakat gel gör  ki hayat maalesef güllük gülistanlık değil. 
Dün ki Ankara'da ki patlama,bugün Diyarbakır'daki askeri araçlara yapılan saldırı. Yani o kadar alıştık ki.Çok acı birşey. Yani terörle kaybettiklerimiz değilde acı olan maalesef buna alışmış olmamız acı. 

Facebook'ta yazsan ne olur. tweetleri ardı ardına paylaşsan ne olur. Her yeri karartsan da gidenler geri gelmiyor ve herşeyi eski haline dönmüyor. Gün geçtikçe berbat bir hal almaya başladı yaşadığımız Canımmm Türkiye'm. Ama ne yazık ki insanlar dua etmekten geri kalmıyor. 

Sadece umut ediyorum sadece Allah'a sığınıyorum. Bir an evvel buna yardım eden,yataklık eden,ve bu terör üzerinden kirli oyunlar çevirenlerin Rabbim tez zamanda cezalarını versin. Biz ne yaptık diyorum bu kadar kinliler bütün dünya biz ne yaptık ki bu kadar önemle bitirilmeye çalışıyoruz. 

Bazen bir şeylerin sanırım bedelini ödüyoruz diye düşünüyorum.Belki de geçmişte aldığımız günahlar tarihte devlet topraklarını büyütmek uğruna onca aldığımız can belki de cezası şimdi tecelli ediyor. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Ben birilerine suç bulmadan önce bir kendimi yoklarım acaba ne yaptım diye. Sonra eğer bir hatamı bulamazsam benimle uğraşanı Allah'a havale etmeme zaten gerek yok er yada geç çıkar acısı. 

Yaşayıp göreceğiz hep birlikte Allah hepimize acısında en önemlisi çocuklarımızın yüzüne baksın. Dahada fazla yazmak istemiyorum. Çünkü çenemi bir açarsam blogumun kapasitesi yetmez. Artık konuşsam da zaten birşey değişmez. Tek rica gözünüz,kulağınız açık olsun. Artık öyle oturupta dizi izleyip kendinizi uyutmayın. Uyanık olun. İnşallah bu zor günler kısa zamanda son bulur.Allah bugünlerimizi aratmasın.

Hepiniz Allah'a emanet olun..

2 yorum:

  1. Bugün de ölmedik diyerek nereye kadar yaşanırsa bilmiyorum bilmek de istemiyorum :.(((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen de öyle. Yeğenim Surda daha öncede yazmıştım.Adana'ya kafa iznine döndü 1 günlüğüne ve sabah yoldaydı.Arıyorum arıyorum haber yok. Az önce mesaj attı iyiymiş.Yani iyi diyorsun bugünde ölmedi çok şükür.Ya tamam farkındalık olarak yaşamalı bilmeli ama her an burun buruna bunu yaşamak inanın çok zor. :((((

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...