11 Şubat 2016 Perşembe

NE DEĞİŞTİ Kİ ....

Özgecan Aslan hepimiz sadece televizyondan, gazetelerden,internetten öğrendik ismini. Bu masum güzel yüzünü gördük ilk defa. Ama yapılan çirkinliğin iğrençliğini ailesi hariç aslında hepimiz nerdeyse unuttuk. Bugün yıldönümü diye hatırlıyoruz.Zaten hatırlasakta hatırlamasak ta ne değişti ki? HİÇ BİR ŞEY hatta bugünde yeni birşey duydum.Sinirlerim zıplasada paylaşcam. Allah bunları yapanların yaptıranların ve göz yumanlarıda aynı terazide ölçerek cezalarını versin. Bazen artık bazı şeylere müdahale edemezsin. Ne yaparsan yap. Ne söylersen söyle değişmez bunu anladığın an sadece Allah de ötesini bırak. Rabbim en güzel cezayı, en ummadığı anda verir. ŞÜPHESİZ

Özgecan sen gerçek bir meleksin artık. Ateş düştüğü yeri yakar. Allah evlat acısını  kimseye vermesin. Ve özellikle böylesini.

ADALET bu ülkede yalnızca kadın adı..



7 yorum:

  1. Çok aci gerçekler maalesef. Adalet halkin eline verilse belki daha iyi olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya artık gerçekten çok sıkılıyor insan.Çocuk yetiştiriyoruz.Bizler hadi yolu yarıladık ama çocuklarımız ne yapcak. Ülke olarak şehit haberlerine o kadar alıştık ki korkunç birşey bu. Hatta şehit haberi duymaktan gurur duyan 'oo bizim ülkemiz öyle bir ülke ki şanlı vatan için devamlı şehit veriyoruz gurur duyuyorum'' diyen hasta beyinli insanlarla aynı ülkede yaşamak ne kadar acı verici.Allahım bir an evvel dursun artık. Ve işin kötü tarafı işlenen suçlar suç değilde ödül veriyorlar adaleti sağlamaya çalışanı doğruyu gösterene de ceza veriyorlar..Bu nasıl bir zihniyet,nasıl anlayamıyorum..

      Sil
  2. ben en azından kadın olmanın seni olağan şüpheli yaptığını anladım ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kadın olmak zaten suç bu ülkeden maalesef. Gece dışarı çıkamazsın. Rahat rahat istediğini giyemezsin. Belli kalıpların ve kuralların içinde erkek dünyasına göre yaşamak zorundasın. Yoksa ipin çekilir.

      Sil
  3. Cnm bu arada Detoks ne durumda hazır burdayken sorayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu hafta evde değildim ana kendimce yapmaya calışıyom . Defterim yanımda her daim ...

      Sil
    2. Azmine hayranım seni tebrik ediyorum. Yenilmez savaşcım ;)

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...