4 Şubat 2016 Perşembe

HAFTALIK CİLT BAKIMIM

İyi akşamlar arkadaşlar.. 
Sizlere haftalık bakımlarımı tanıştırayım. 
Cildim karma ve hassas benim. En baştan sayayım. Yves rocher pure system ultra clean 3 dakikalık maske. Bunu üzerinden etiketten anlaşılacağı üzere salı günü yapıyorum. Günlük temizliğimiz hemen ardında sürüp 3 dk sonra yıkıyorum. Cildimin arındığını, gözeneklerimiz sıkılaştığını hissediyorum.

Gelelim çarşambaya yine yves rocher'ın kayısılı peelingi çoğunuzun kullandığı küçük tanecikli mis gibi kayısı kokan cildimi canlandıran temizleyen aynı zamanda yumuşatan ölü derilerden kurtaran süper yardımcım.

Eee bu bakıma ellerimde nasiplensin dimi. Yine yves rocher'ın el için peelingi kuruyken sürüyorum sonra iyice ovalayarak ölüderileri atıp ondan sonra yıkıyorum. Yumuşacık oluyor ellerim. Üzerinede vaselin sürüyorum eldivenide geçirip sabaha kadar bakımda bırakıyorum. 

Ve son olarak haftada iki gün kullandığım muhteşem maskeye avondan clear skinoure penetratimg black mineral mask siyah bir maske olarak sürüyorsunuz sonra açık griye dönüyor. Dönerkende bütün gözeneklerdeki yağıda çekiyor. Üzerindeki etiketlerde günü geldiğinde kaçırmamak çok yararlı tavsiye ederim..

İşte böyle benim haftalık bakımım. 

İyi akşamlar takipte kalın. Hoşça kalın.

6 yorum:

  1. Merhabalar, blogunuzu takibe aldım. Bloguma bende beklerim.

    http://ilgininrenklidunyasi.blogspot.com.tr/

    sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin. Bende uğramıştım bugün sana sevgiler..

      Sil
  2. Yves Rocher'ın kayısılı peelingini yüzüm için çok denemek istiyorum ancak akne eğilimli bir cildim var ve genelde bu tarz ciltler için peeling önerilmiyor siz ne düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle bloguma hoşgeldiniz. Evet genelde önerilmiyor.Tanecikli olduğu için akneleri patlatıp içindeki bulunan iltihabı yayması nedeniyle.Bu yüzden akne olmadığı zamanlarda yada olmayan bölgelerde kullanabilirsiniz. Ben genelde t bölgemde daha çok kullanıyorum. Siyah noktalara iyi geliyor. Birde yapılan maskeleri çıkarırken temiz sıcak suyla ıslatılmış küçük havlu ile kullanıyorum ki bu da hem rahat çıkmasına ve yüzümün canlanmasını sağlıyor. Akabinde hemen sıcaktan cildim gözenekler temizlenmiş ve açılmışken soğuk suyla yıkayarak gözeneklerin daralmasına yardımcı oluyorum. Aklınıza yatarsa şans verebilirsiniz. SEvgiler..

      Sil
    2. Hoşbuldum teşekkür ederim ilgiyle yanıtladığınız için :)

      Sil
    3. Ne demek yardımcı olabildiysem ne ala. Sevgiler

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...