27 Ocak 2016 Çarşamba

DIŞ GÖRÜNÜŞ YANILTIR....

Slm herkese...

Gerçekten çok düşündüm yazayım mı yazmayayım mı diye.Yazsam da ne değişcek dedim kendi kendime ama yok bunu söylemem lazım.

19 yaşındaki körpecik genç kıza hemde bağdat caddesi gibi bir yerde tecavüze uğruyor. Ya arkadaş hem evli hem 2 çocuk babası. Nasıl bir caniliktir. Nasıl bir beyinsizliktir. Nasıl bir açlıktır bu.Benim beynim kalbim vijdanım gerçekten anlamıyor. Ve herşeyden öte okuduğum tweetler ne kadar saçma.

Efendim ne işi varmış o saatte dışarıda, yok mini etek giymeseymiş, yok bilmiyormuymuş Türkiye'ymiş burası aç doluymuş. Ya her elini kolunu sallayan mini etek giydi diye gecenin köründe dolaştı diye tecavüzmü etmeli. O zaman sizde gezmeyin. Türkiye ise size de edebilirler fark etmiyor.

Ya sanane kardeşim istediğimi giyer istediğim saatte dolaşırım. Erkeksiniz diye kusura bakmayında bu sizi efendi kılmaz. Efendiliğinizi başka şekilde gösterin.Kadınlara kızlara güç gösterisi yapmayın. Ezikliğiniz bu işte. RAbbim zaten sizin arkanızı toplasın, size geyşalık etsin diye yollamadı hiç bir kadını. He kadın kendisi köle olmayı seçiyorsa buyursun olsun. Fakat kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz. Yaparsa er yada geç bunun cezasını çeker. İyi halden adamın cezasını hafifletmesinler artık. Pişmanlık yasası bu konuda iyi hal teşkil etmesin.

İnsanlık zaten empati kuramadığından kaybediyor. Rabbim bizi göndermiş size can yoldaşı arkadaşı olmaya siz napıyorsunuz elinizden geldiğince kırmaya çabalıyorsunuz. Cennet anaların ayağının altındadır.

Bir kere her yapılan hata geri dönüşüm kutusuna gitmiyor.Çocuklar bir kayıt makinesi kafasındakileri maalesef ki silmeyi ya çok geç öğreniyor yada hiç öğrenemiyor. Çocuğunuzun beynin de yarattığınız imajı silmeniz yıllarınızı alırken siz hata üstüne yanlış üstüne yanlış yapmaya devam ediyorsunuz. Şeytana uydum demek ne demek ya. Şeytan mı o eylemi işledi. Al bir tane daha özgecan vakası daha. Maç izliyorsunuz koyduk mu hareketleri vs.sokak ta küçücük erkek çocuğunun ağzında Ananı s..erim lafı nerden duyuyor bir düşünün bakalım. Bazen marifetmiş gibi çocuğa cinsel organını açtırmalar yok ablana küfür et yavrum bakim. Çocuk küfür eder topluluk sanki süper birşey yapmış ödüllük film çevirmiş gibi güler alkışlar. Nerelerde hatalar yaptığınızı bir düşünün. Çocuk yetiştiremeyecekseniz yapmayın arkadaş şu çocuğu. Adam akıllı insanlar ne güzel evlatlar yetiştiriyor onun için 1 tane 2 tane yapıyor. Onunda bu gerizekalı beyinleri gelişmemişler gelip hayatının içine ediyor.

Benimde bir kız evladım var.Ve inanın bana bu olaylar yüzünden benim çocuğum sokakta oynama kültürü yok.Okula bile gidip gelirken servisle gidiyor. Rabbime emanet.Tüm yavrularımız Rabbime emanet. Allahım korusun onları.Hertürlü beladan. Ama artık lütfen bir daha böyle şeyler olmasın.Helede müslüman bir topluma yakışıyor mu.Hiç mi Allah korkunuz yok.Ya bir de yapan 2 çocuk babası ya. Şimdi o kızın psikolojisi belki hayatının sonuna kadar düzelemeyecek yuva kuramayacak normal bir hayat süremeyecek.

Ve lütfen empati kurarak konuşun. Tecavüzcüyü haklı çıkarmak için empati kuruluyor. Neden mağdur olan için empati kurulmuyor. İnsanlar neden görüntüleriyle yargılanıyor. Etek giydi diye yollumu oldu. Ya da adam bakımlı diye çapkın mı oldu. Ya insanları kategorilere koymayın. Size ne kardeşim aaa dur bu gece gece aranıyor hadi ben buna bir ders vereyim mi dedin. SANANEEEEE  Seni ne ilgilendirir.

NORMALEŞTİRMEYİNNNN. Sapığın yaptığını normal bişeymiş olması gereken bişeymiş gibi o saatte ne işi vardı yok şöyle giyinmişti diyerek yapanında arkasını ' AFFERRİN OHH İYİ YAPMIŞSIN ' demeyin. Bu gün o kızın başına gelen yarında senin kızının oğlunun başına gelir.Ben neyi eleştirmiştim yada kimin ahını almıştım dersin.

Bence tüm anne baba adaylarının tüm toplumun bu konuda bilinçlenmeye ihtiyacı var. Nasıl ki evlenirken bir takım testler olmadan nikah olmuyorsa akıl sağlıkları yerinde olmayanlarda evlenmesin.Yaptığı çocuğa evdeki eşine yazık. Topluma bence psikolojik olarak bilinçlendirmek gerek. Konuşulanlara bakarsak YUHHHH DİYORUM. Sözlerimi noktalıyorum.

Çok sinirlenmişim. Çok üzüldüm. Yapacak çok şey var. Ama rabbime havale ediyorum. Kötü konuşanlarıda bu sapıklarıda. Allahım tüm evlatlarımızı kötülüklerden ,şerlerden korusun.


Güzel günler görelim artık..:(

2 yorum:

  1. Çok sinirliyim bu konuda. Ağzımı açmaya korkuyorum hoş olmayan sözler çıkacak diye. O kadar güzel anlatmışsınız ki. Allah yavrularımızı korusun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnnn.Ya gerçekten çok düşündüm yazayım mı yazmayayım mı.Sinirimden ordan oraya atlayarak aklıma geldiği gibi yazmışım. Ama yeter gerçekten yeter. Adam bir de takım elbise giydi diye onu bile iyi hal görmüşler ya. Hayır ben bu tarz düşünen insanların tamamen kendilerininde aynı tür düşündüklerini düşünüyorum artık.yazık çok yazık...

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...