16 Kasım 2015 Pazartesi

Pazartesi Sendromu Da neymiş pehhhh.



İyi haftalar arkadaşlar..

             Bir tutturmuşuz Pazartesi sendromu. Nedir ya En nihayetinde garibim o da günlerden bir gün. He diyeceksiniz ki alışıyoruz tatilde yan gelip yatmaya hemen kolaya rahata hoppp alışıyoruz işe gelmek zor geliyor.

             Kendinize göre haklılık payınız var.Peki ne yapmalı diyenlere bugün ki yazım. Öncelikle bir silkelenin.. Bugün hafta başı haftaya nasıl başlarsak öyle gider. Çok ta kasmayın işler de yetişir herşey yetişir. Ya olduğu kadar ,olmadığı kader :)) Bunun yanı sıra alın işe geldiniz alın çayınızı kahvenizi hangisini seviyorsanız. ohhh mis geçin bilgisayarın başına yada yapmanız gereken sektörel olarak ne işi yapıyorsanız onun başına bir mola ile başlayın. Ayılın yani. Her hafta yaşadığımız tempo değil mi? evet neden sendroma girelim ki. Dimi ama..

           Kendinize program yapın.Acil yapılacaklar ile başlayıp önem sırasına göre tüm gününüzü planlayın. Ve mutlaka programa uymaya özen gösterelim.

           Herşeyi planlı programlı önem sırasına göre yaparsak hiç mi hiç sıkıntı yaşamaz. Böylelikle haftalık temponuzada alışmış oluruz.

          Hayat kısa sendroma mendroma girmeye gerek yok. Bence en başta uyandığımız ve güne hatta yeni bir haftaya başladığımız için şükür edelim. Herzaman dediğim gibi elimizdekilerin kıymetini bilip. olanlarla mutlu olalım.Tabii ki aksilikler olacak,tabii ki eksiklikler çıkacak. Ama bunlar işin tadı tuzu herşey mükemmel olsaydı hiçbir sıkıntı yaşamadan telaş etmeden stres olmadan herşey hooop diye olsaydı hayatta sanırım herşey sıkıcı olur rutine bağlardı.

         Varsın bazı şeyler yetişmesin. Varsın istediğimiz herşey anında olmasın.İşin cafcaflı tarafı ona ulaşmakta onu beklemekte bazı erdemleri kazanabilmek için sınav vermekte..

          Hadi bakalım yeni hafta,yeni işler,yeni umutlar,yeni gülmeler olsun. Bu hafta güzel şeyler olsun...Kötü haberler almayalım. #terörülanetliyoruz...

Takipte kalın.Hoşça kalın...


5 yorum:

  1. canım blogun hayırlı olsun... bol paylaşımlı, bol takipcili bir blog hayatın olur işallah. nacizane benim bir önerim olacak sana , yanlış anlamasan eğer .. GFC butonunu üst kısımlara taşırsan daha iyi olur . sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım saol çok teşekkür ederim. O dediğin buton hangisi bulursam tabii ki taşırım..

      Sil
    2. Buldum cnm taşıdım.Yeri iyimi sence.Öptüm çok.

      Sil
    3. Buldum cnm taşıdım.Yeri iyimi sence.Öptüm çok.

      Sil
    4. bence güzel olmuş , göz önünde olmasından dolayı ... bol takipciler dileği ile :)

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...