22 Mayıs 2015 Cuma

hakkımda neler var :)



   Merhabalar... Hakkımda neler var başlığı altında hem sizlere merhaba demek hemde blog dünyasına geçişimi taçlandırmak istedim.

            Kısaca biraz kendimden bahsedeyim. Uzun yıllar evvel Adana'da doğmuş,Fakat çocukluk yıllarının en güzel zamanlarını İstanbul Cihangir de geçirmiş, şimdilerde ise hala İstanbul'da yaşamakta olan ve dünyalar tatlısı ( kargaya evladı şahin görünürmüş ya ) ama gerçekten öyle olan bir kız çocuğu annesi sıradan bir Türk kızıyım. Bolca gezmeyi , Film seyretmeyi , Kitap okumaktan çok alıp alıp biriktirmeyi ama arada okuyorum tabii ki.. Kendime çok faydam olmasa da arkadaşlarıma sorunları hakkında yardımcı olup çözümlü akılcı önerilerde bulunmayı. Kendimi geliştirmeyi çok sevdiğim için yeniliklere açık olan. Kendi çapımda şiir yazan biriyim işte.

            Zamanla siz beni yorumlarınızla ben de sizleri tanıyacağım. Blog açma nedenim kendi bilgilerimi sizlere aktarabilmek. Kızım ve sevdiklerim adına bir vasiyet bırakabilmek.Yazmak,çizmek,dinlemek,görmek,tanımak güzel şeyler.Çeşitli zaman dilimlerinde sizlere kendimle yaşamımla ilgili eminim kendinizde benden bir parça bulabileceğiniz ayrıntılar paylaşacağım.Ki öyle olmasaydı sanırım böyle bir blog hazırlama gereği hissettirmez di..

           Şimdilik bugünlük bu kadar zamanla konuşuruz. hoşçakalın...

4 yorum:

  1. Bende bir cihangirli olarak hoşgeldiniz.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler. yazımı beğendiniz mi acaba ?

    YanıtlaSil
  3. Vasiyet olarak biraz tüylerim ürperdi. Blog yazmak kalıcı olması açısından çok güzel. Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.. Yeni okudum kaçırmışım arada sizde hoşgelmişsiniz sayfama..

      Sil

#EVDEKAL

         Uzun zaman aradan sonra merhabalar.   Umarım hepiniz sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı iyi durumdadır.  Hepimizinde olduğu ...